miercuri, 29 iunie 2011

Topul meu "good guys&girls " la DoMo

* *

Departament Achizitii:
Aron Denes -om serios ,punctual,vorbeste putin si face multe .
In acceasi echipa,d-l Florin Vlad - toata stima pentru el .Isi respecta job-ul .
Irina Veriga -Profi intotdeauna .La fel colegii acesteia , Darius Pacurar (mai nou ,dar pus pe fapte bune ) .
Cristian Carjan -acest domn ma uimeste constant la capitolul "comunicare eficienta ". De-ar lucra si colegul Ionut Grigoruta in aceeasi maniera..Bine-ar fi !

Service -Mihaela Negrila -persoana serioasa care-si cunoaste meseria !

E-shop-Ionelia Dragoi si Valentin Lupu . Nominalizati si la categoria "Departament de relatii cu magazinele " :) Paroleee,paroleee,paroleeee.. Mi-am adus aminte si de fosta echipa  "sales admin " si de Catalin Tanase -un perfectionist .

Bila neagra pentru Raluca Cimpeanu .Fata asta incepe sa aibe probleme grave de atitudine si sa se intinda mai mult decat ii permite ...FUNCTIA .

ASM-Cu mentiunea ca toti suntem oameni si mai gresim , incep cu Dan Alecu, Aurelian Pascu si Horatiu Dragan . La polul opus , Ioan Pintea si Andrei Tanase.

Contabilitate- Eva Denes, Matilda Dobra .

Resurse Umane - evident Edit Lukacs. Ma abtin de la nominalizari pentru Bucuresti .

Marketing -Laura Nastase si Laura Lazar .

Logistica -Tot respectul pentru Levente Szekely si Attila Rancz.Dau clasa celor de la Bucuresti la capitolul eficienta  in livrari .

Din top-management , amintesc Gheorghe Hudici & Lorand Szarvadi .

Evident , este un top subiectiv .
Va recomand cu caldura  "premiantii " din aceasta lista si as aprecia si alte opinii !

* *

14 comentarii:

  1. Da, Gheorghe Hudici lucreaza la Domo in continuare .
    Iti displace personalitatea lui ? Sau ai avut ceva incidente cu aceasta persoana ?
    Nu de alta , dar sa nu jignim asa oamenii , doar de dragul de a comenta ..zic si eu :))

    RăspundețiȘtergere
  2. Laura Lazar da rateuri...ar trebui "resoftata" :) - sau trimisa in concediu sa`si revina

    Kerekes Mihaly - la orice ora il suni, iti raspunde, parole...paaaaaaaaaaaaaarole...etc...pana si in pauza de masa iti raspunde...tot respectul

    @arici.egoist

    RăspundețiȘtergere
  3. Gica Hudici nu e praf,subalternii lui sint(Iordachescu,Masala)astia ar trebui schimbati

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu as fi atat de radical .
    Consider ca ,din fericire pentru companie si oamenii din magazine , la sediu inca mai exista persoane care isi fac treaba cu seriozitate si acorda suport colegilor din magazine .Ce-i drept asa este normal si pentru asta se afla acolo .Numai ca unii au uitat ...

    RăspundețiȘtergere
  5. Numeste tu 3 oameni care o fac bine, winnie...macar 3.
    Unii au uitat...hahaha...TOTI au uitat.

    RăspundețiȘtergere
  6. Poate o data cu noua conducere, vor exista si acei oameni care isi vor face treaba la sediu, si nu numai trantori care nu-si mai vad lungul nasului de atata sefie in DOMO. Toti sunt titrati de garda veche ca la TV, sa spuna acelasi lucru, sa faca aceleasi ilegalitati si abuzuri etc... etc... Poate vor veni si vremuri mai bune, si poate le vom mai prinde si noi. Se pare ca asteptam in zadar de cativa ani, dar speranta moare ultima. Draga domnule Dragos Dinu, draga domnule Adrian Popescu, de ce nu intrebati parerea angajatilor despre conducerea locala si cel putin cea zonala, sa vedeti ce lucruri de bine au de spus despre ei: o sa auziti numai hotii, abuzuri si ilegalitati, majoritatea facute in gestiune si din bonusarile primite de la furnizori, pe care acestia uita se le mai dea angajatilor. Eu sunt angajat de cativa ani de zile, si de fiecare data cand am adus in discutie cate ceva despre cele relatate, mi s-a spus ca daca nu imi convine sa-mi prezint demisia... O sa imi scriu si demisia, si asta cat de curand pentru ca deja, abuzurile nu numai ca au depasit limita normala de indurare ci se fac pe fata, fara nicio retinere... JENANT...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Curand vor mai urma schimbari pentru ca Domo sa redevina o companie profitabila ..dar "iarba rea nu piere " ..Cel putin , nu in totalitate .

      Ștergere
  7. Haideti sa le dam numele aici la cei care nu ar mai trebui sa aiba functii de conducere la Domo inclusiv ASM zonali si sefi de magazine. Ce ziceti? Poate astfel se mediatizeaza mai bine faptele lor "bune".

    RăspundețiȘtergere
  8. Haideti sa venim cu informatii , nume & date concrete , care pot fi verificate oricand .E un moment prielnic sa fie "dezvaluite " si sanctionate abuzurile.Acum ,cand se fac schimbari si se doreste revenirea la o comunicare transparenta si onesta in companie .

    RăspundețiȘtergere
  9. Primul care trebuie exclus dim echipa Domo ar fi asm-ul Kinda Zalan cel mai mare incompetent al timpurilor noastre si losta poate sa continue..

    RăspundețiȘtergere
  10. Multumim lui marele nostru dl Pascu si dna Luminita pt noul sistem de bonusare. Eu as fi propus cel putin 120% realizare target ca sigur nu primeasca ceva pomana numit "bonus" nenorocitul ala angajat. Pacat ca nu traiti de ex. in Koreea de Nord unde ati indeplini o cariera mai luminoasa cu batjocolirea si napastuirea oamenilor dupa care traiti si dv.

    RăspundețiȘtergere
  11. Cel mai prost platit loc de munca si un paznic ia mai mult, bonusarea e facuta sa nu o atingi decat cateva luni pe an ...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. chiar foarte prost platit, la volumul de munca si pretentiile sefilor. de aia au ramas fara angajati. la concurenta e mult mai bine, plus ca domo nu o mai duce mult, cred ca se termina in curand. cu ocazia asta sa pice si astia cu aere de sefi care nu fac nimic pentru sclavii de sub ei.

      Ștergere
  12. adevarat graiesti, nu mai e mult pana la finalul anului. Dezolanta atmosfera in magazinele DOMO din toata tara, care mai sunt deschise doar pana la finalul anului, cu rafturi goale, subdimensionate din lipsa de marfa si fara personal, pentru ca au plecat toti angajatii. Deh, toate au un inceput si un sfarsit, nu?

    RăspundețiȘtergere

Parerea ta :